Romana English
 
 

Compania noastra poate construi si instala la cererea clientului generatoare electrice eoliene ce utilizeaza alternatoare de tensiune medie (400 V) de la 50 500 kVA si o macara turn drept pilon

Generator eolian cu rotor cu ax orizontal:

  • diametrul rotorului 25-45 m

  • turatie rotor 70-80 rpm

  • viteza vantului >6 m/s

  • pas variabil al palelor rotorului, actionat hidraulic

  • sistem de franare cu tamburi, cu actionare hidraulica-mecanica 

  • tensiune 220 / 400 V, 50 Hz

Instalatia se poate construi avand inaltimi variabile ale macaralei-pilon, in functie de configuratia terenului si intensitatea curentilor de aer.

Prezentarea prototipului rotorului eolian cu ax orizontal - 30 noiembrie 2012
Click pentru a vedea filmuletul - este necesar Windows Media Player 7 pentru a vedea acest filmulet

 

De ce un generator eolian instalat pe o macara turn ?

Dezavantajul principal al sistemelor traditionale de captare a energie eoliene (turbine eoliene cu ax vertical sau orizontal) sta in necesitatea construirii lor sub forma unor instalatii fixe, ceea ce impune o investitie initiala in achizitionarea terenului, costuri de constructie relativ mari si o flexibilitate redusa sau inexistenta.

Va propunem realizarea unui sistem de transformare a energiei vantului in energie electrica, flexibil, partial mobil, evitand dezavantajele sistemelor traditionale discutate mai sus.

Avantajele generatorului nostru eolian:

Flexibilitatea sistemul poate fi instalat oriunde poate fi amplasata o macara turn.

Amenajarea platformei de instalare (terenului) nu necesita lucrari de mare amploare, platforma poate fi amenajata cu cheltuieli reduse.

Utilizarea unor subansamble aflate in productia de serie in industria auto permite constructia sa cu costuri relativ reduse.

Mobilitatea exista posibilitatea de a utiliza pentru o perioadă determinata generatorul eolian pentru a furniza energie electrica unui santier de constructii sau altui obiectiv temporar, deplasand intregul sistem atunci cand nu mai este necesar obiectivului.

 

 

 

Inapoi la pagina de servicii

Copyright 2010 - OXiD Media Advertising - All rights reserved